keskiviikko 1. elokuuta 2012

Mansikkaa ja mustikkaa


Nyt kun marjoja saa tuoreina torilta tai luonnosta, on paras aika tehdä niistä erilaisia herkkuja. Eiliseen iltapalaamme kuului vesimelonipalojen ja tummien viinirypäleiden lisäksi raikkaat mansikkapirtelöt. Mansikkapirtelöön laitoin n. 2dl mansikoita, n. 2dl vaniljajäätelöä sekä n. 5dl vaniljanmakuista soijakaurajuomaa. Mittasuhteet eivät ole aivan justiinsa, kokeilemalla saa juuri niin makeaa tai juoksevaa pirtelöä kuin haluaa!

Tänään vietin vapaapäivää ja kahvihetkellä herkuttelin mansikoilla sekä mamman tekemällä herkullisella mustikkapiirakalla.



Marimekon Oiva-lautaset ovat nimensä mukaisesti oivia: niitä voi käyttää ikään kuin pieninä tarjottimina, joihin mahtuu kahvikupin lisäksi voileipä tai leivos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti