keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Suosikit hiustenhoitotuotteista




Hiukseni ovat melko vaativat: ilman riittävää kosteutusta ja hoitoa näytän lähinnä metsänpeikolta. Kuivaan hiukseni lähes aina suihkun jälkeen hiustenkuivaajalla ja käytän erilaisia muotoilurautoja, joten myös lämpösuojan on oltava kohdillaan. Pyrin panostamaan laatuun, ja joidenkin hyväksi havaittujen tuotteiden kohdalla olenkin merkkiuskollinen. Olen toki innokas kokeilemaan kaikenlaista ja etsimään itselleni sopivimmat tuotteet uutuuksien joukosta, mutta seuraavat hiustenhoitotuotteet ovat joko kestosuosikkejani tai muodostumassa sellaisiksi:

Tehohoidot
Lämpösuojat







Ihastuin Wellan uutuustuotteeseen Treatment Moisture- tehohoitoon, joka saa hiukset tuntumaan todella silkkisiltä ja pehmeiltä. Aussien herkullisen tuoksuinen 3 Minute Miracle lupailee ihmettä ja tekee hiuksista todellakin hyväkuntoiset. Lämpösuojissa suosin Aussien hiuksiin jätettävää Take The Heat-voidetta, mutta suoristusrautaa käyttäessä Paul Mitchellin Heat Seal on ykkönen.

Muotoilua
Kiiltoa

Klippoteketin kuivashampoo pelastaa kiireiset aamut, ja vähentää ainakin minulla tarvetta pestä hiuksia päivittäin ainoastaan otsahiusten vuoksi. Bead Head Tigin Superstarilla saa tupeeratessa mahtavaa volyymia hiusten tyveen. Masterpiece Hairspray puolestaan viimeistelee kampauksen ja pitää kutrit kurissa. Osis + Magic kiiltoseerumi on ehdoton kestosuosikkini (näkee jo rikkoutuneesta korkista ja rispaantuneesta etiketistä), joka tekee hiuksista ihanan pehmeät. Kérastanen kiiltosuihke lisää hiusten kiiltoa entisestään.

Korjaavaa hoitoa
Cutrinin My Code-tuplaseerumissa on sekä hoitavaa että kiiltoa lisäävää seerumia, jotka saa kätevästi joko erikseen tai yhdessä. Kaksihaaraisiin tuo apua puolestaan TRESemmén Split End Repair.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti