maanantai 25. kesäkuuta 2012

Messinin huonekalut


Sain pari viikkoa sitten puhelun saapuneesta huonekalulähetyksestä, ja olin aivan ymmälläni. Viiden minuutin kuluttua kannoin painavia pahvilaatikoita eteiseen, ja aloin kuumeisesti availla pakkauksia. Lähempi tarkastelu paljasti, että huonekalut olivat arvontavoitto divaaniblogeista ja palkintona oli Messinin huonekaluja: rahi sivuripustimella, tarjoilupöytä ja vaateripustin. Vaateripustimen lahjoitin oitis äidilleni, mutta rahi ja pöytä saivat jäädä.

Huonekalut näyttivät aluksi turhan moderneita makuuni ja hakivat paikkaansa sekä sydämessäni että asunnossamme, mutta erinäisten järjestelyjen kautta sain ne sopimaan muiden huonekalujen joukkoon. Jonkin ajan päästä aloin pitämään niistä hyvinkin paljon, ja vaikka tarjoilupöytä seilaakin olohuoneen ja makuuhuoneen väliä, olen melko tyytyväinen uusien huonekalujen sijaintiinkin.


Huonekalut kuuluvat Tapio Anttilan suunnittelemaan Messin Casual- kalustesarjaan. Modernilla ilmeellään ne raikastavat ja keventävät sisustusta.


Olohuoneessamme ei ole tällä hetkellä käytössä sohvapöytää, joten laskutilaa tarvitaan sohvalla naposteltaessa.


Makuuhuoneessa tarjoilupöytä on loistava sängyllä löhöiltäessä ja aamiaista syödessä tai läppärillä työskenneltäessä. Pöydän tukevan metallijalan saa kätevästi sängyn alle, joten tarjoilutason saa aivan suoraan syliin.


Rahi löysi paikkansa keittiön pitkältä seinustalta, jossa se toimii vieraiden istuinpaikkana. Verhoilu sointuu kauniisti keittiön harmaaseen laattajäljitelmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti